Omega Hukuk

https://omegahukuk.com/

Omega ismi Alman biliminsanı Georg Simon Ohm’un elektriksel direnç kavramına verdiği simgenin Yunanca sembolünden gelmektedir. Bugün genel bir hal olsa da Büromuzun çalıştığı temel alanların çoğunun bir direnç konusu olmasına bir göndermedir. Üç nesilin birlikte çalıştığı, herkesin keyifle ilgilendiği alanlarda hukuki çalışmalarını sürdürüldüğü Büromuzda kapsayıcı olarak hukuki uygulamanın pek çok alanında faaliyet gösterilmektedir. Yeni bir Dünya’nın eşiğinde tüm Avukatlarımız gerekli gördüğünüz özeni özverili olarak göstermek için çalışmaktadır. Büromuzun belirgin ayrımlarından bir tanesi bize güvenilerek verilen bilgileri saklamak adına gösterdiğimiz çabadır. Bu bakımdan;

Emine Susi Atmaca

İstanbul Hukuk Fakültesinden mezun. 30 yıllık meslek hayatına 1991 yılından beri bağımsız avukatlık yaparak sürdürmekte. Mesleki çalışmalarını iş, ticaret, miras ve borçlar hukuk çerçevesinde sürdürdü. 2011 yılı itibari ile mal rejimlerinin tasviyesi konusunda bilirkişilik yapmakta ve adli yardımda bulunmakta.

Alper Atmaca

İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. Meslek geçmişini ağırlıklı olarak ceza ve iş hukuku alanında sürdürdü. Çocukluktan teknoloji düşkünü ve konu üzerine yazmakta. Kişisel verilerin korunmasına ilişkin hem hukuki hem de sivil toplumda çalışmalarda bulunmakta.

Serkan Atak

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezun olmuştur. Uzun yıllardır İş Hukuku ve Ceza Hukuku alanlarına dair çalışmaktadır. Çeşitli sitelerde bilim-kurgu kitapları incelemeleri yapmakla birlikte, halen Sinema Kolektifi sitesinin yayın yönetmenidir.

Sosyal medya hesapları: